Transportbedrijf Brabant


Van Lijssel Transport BV is al ruim vijftig jaar een heel bijzonder transportbedrijf in Brabant. In 1953 startte Nico en Riek van Lijssel met veel ambitie een transportbedrijf in Brabant met een oude legertruck. Nu, ruim een halve eeuw later hebben zijn zoons het werk van hun vader uitgebouwd tot een florerend bedrijf dat zich al lang niet meer beperkt tot transport alleen.

Tegenwoordig is Van Lijssen Transport BV een uitzonderlijk uitgebreid transportbedrijf in Brabant. Er is een hoge dynamiek en er zijn tal van activiteiten. De focus ligt op projecten de bouwsector. Dat kan gaan van grond-, weg- en waterbouw, tot burgerlijke- en utiliteitsbouw. Het bijzondere transportbedrijf Van Lijssen uit Brabant is een betrouwbare partner voor transport en aanneming.

In al die bestaansjaren is één ding in ieder geval onveranderd gebleven bij ons transportbedrijf in Brabant: de klant is koning. We denken mee, geven indien gewenst advies en tackelen eventuele problemen samen met opdrachtgevers. Hieruit blijkt maar weer dat de instelling van het familiebedrijf niet verloren is gegaan.

U bent van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen, om te bezien wat we voor u kunnen betekenen. Contact opnemen kan via onze website of het nummer: 073-5321325.