Calculator / werkvoorbereider allround gezocht

Om het succes van Van Lijssel Transport BV verder uit bouwen, zijn wij door uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega voor de functie;

- Calculator / werkvoorbereider allround

Functieomschrijving;
Als calculator / werkvoorbereider GWW werk jij in nauw teamverband samen met onze uitvoerder en projectleider. Je speelt een belangrijke rol vanaf offerte-stadium tot en met de oplevering. Je overlegt regelmatig met klanten en uitvoering en bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de projecten. Je signaleert problemen en bedreigingen, en weet deze op een adequate wijze te voorkomen en/of op te lossen. Je speelt verder een sterke rol in de kostenbeheersing. Kortom: een uitdagende functie met passende verantwoordelijkheden in een dynamisch en ervaren team.

Functievereisten;
- Minimaal HBO werk- en denkniveau richting Civiele techniek
- Geen 9:00 tot 17:00 uur mentaliteit;
- Resultaatgericht en accuraat;
- Ondernemend en flexibel;
- Communicatief sterk en stressbestendig;

Wij bieden;
- Uitstekend salaris, en goede arbeidsvoorwaarden;
- Prettige en familiare werksfeer;
- Uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden, met interessante projecten en een diversiteit aan opdrachtgevers
- Opleidingsmogelijkheden;

Hebben wij jouw interesse gewekt en spreekt ons bedrijf je aan, stuur dan een mail met jouw motivatie en CV naar jvn@vanlijssel.nl. Mocht je meer informatie willen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Jan van Nistelrooij, tel.nr. 073-5321325.

Vacature_v_Lijssel_Transport.PNG